divendres, 11 de desembre del 2009

A la tercera...

I ací tenim la tercera entrega de l'Açò Hi hauria Que Gravar-ho, el programa de ràdio més esperat de tots els que es publiquen en el meu bloc... aquesta setmana tenim (trrrrrrrrrr...):
- Los Gonsales, la teleserie radiofònica que porten endavant Víctor, Vicent i Mario.
- L'actualitat de Fran i Víctor (la de les notícies reals)
- Les notícies que eixien al final del diari i en lletra xicoteta, (fetes per Mario i Simó, que sóc jo) aquesta setmana amb ràfaga nova inclosa.
- El so de vaca, patrocinat per l'imprescindible Manual del Terrorista. (també amb ràfaga nova i tot)
- Les entrevistes de cine, amb Pavía i Torrente (de la mà d'Aitor i Vicent)
- L'home que ho sabia quasi tot, una secció recuperada de la tempora passada (portada endavant per Víctor, Fran i Mario)
- El final (no té més, si voleu saber de què va, l'escolteu, que ja ho teniu bé)

Tot açò, presentat per Vicent i amb la inestimable feina dels guapíssims i intel·ligents Josep i Jaime en la sala de màquines (i que em poden tallar el micro si no parle bé d'ells).



A més d'açò aprofite per recordar-vos que este dijous a les 20:00 de la vesprada (no van a ser les 20:00 del matí, òbviament) és la búho, l'obra de teatre escrita i representada pel grup de teatre Monminet, del quan en sóc membre. Pel fet de ser en Gandia no aniré casa per casa a amenaçar-vos de mort si note la vostra absènsia... de totes maneres, vos recomane de forma quasi colèrica (que hui estic violent, com podeu observar) que vingueu a veure-la o que, al menys, després em pregunteu "eh! com quedà això?".



PD: El "trrrrrrrrrr..." del principi volia representar un redoble, el que passa és que no dispose de molts medis. Gràcies per la vostra comprensió.

PDD: La cosa eixa de la foto sóc jo en una de les últimes actuacions amb el grup de teatre Monminet... en serio s'ho voleu perdre?

1 comentari:

Alarcón ha dit...

El programa está bien, aunque creo que es el más flojo de esta temporada. Claro, que también puede que sea cosa mío, porque a mí Torrente no me hace gracia, es más, lo odio. Y en mi opinión, lo de las cortinillas hace gracia si no se abusa, que al final cansaba un poco.

El Hombre que lo sabía casi todo está un poco obsesionado con el sexo, yo que vosotros le pagaba una noche de putiferio o algo así. O le compraba un perro.

Pero bueno, el programa no ha estado mal, ¡hasta ha tenido una imitación de un mexicano! ¡AAAAAAAAAAAAAAY CHIHUAHUA!

Por cierto, exijo la vuelta de los acentos americanos para la publicidad.