dijous, 11 de març del 2010

Açò Hi hauria Que Gravar-ho 2x06 (Aerored, y los gases desaparecen)

Per fi torna l'Açò Hi hauria Que Gravar-ho, el millor programa de ràdio d'humor dels que no han sigut finalistes en la Mostra... després de l'allau de contratemps que ens han impedit gravar les anteriors setmanes (fugues de gas, mort en repetides ocasions d'un dels colaboradors, caducitat del permís per utilitzar l'estudi de ràdio... però tot això vos ho pot contar millor i més extés Javi, col·laborador en el pròxim programa) ja tornem a les antenes. Per aquest retorn teniem clares dues coses: que voliem cares noves i famoses per col·laborar en el programa, i que no tenim un puto duro, de manera que continua tot com sempre (bé... més o menys). En aquest programa tenim:
- Ciencia y Arte (el programa para el ignorante)
- L'Actualitat de Fran i Víctor... aquesta vegada musical.
- Les notícies que ixen al final del diari i en lletra xicoteta.
- El so de vaca (patrocinat per la Escuela Infantil de Mafiosos).
- Les entrevistes de cine (amb Sa Majestat el Rei).
- Un tema musical de GangBang 66.
- Un final que està justet abans de que acabe el programa.

Tot açò gràcies a l'inestimable treball de Josep i Jaime darrere la taula de so.


Se m'oblida algo? ah, sí! l'enllaç al nou bloc de CritBoig, on podreu trobar el programa a partir d'ara:


critboig.blogspot.com


PD: Doncs sí, ara CritBoig (la gent que fem el programa de ràdio, spot i algunes cosetes més que anirem traent poquet a poquet) té un bloc on ho podeu trobar tot. A partir d'ara el programa de ràdio enllaçaré dirèctament ahí, i l'haureu d'escoltar des del bloc eixe.

PPD: En quant al concurs de monòlegs, m'han dit que se sabran els semifinalistes en abril (quan acaben de participar tots)... i al final ni fou per aplausòmetre ni res... amb la il·lusió que em feia! Total, que moltíssimes gràcies a tots el qui acudíreu a recolzar-me i espere que ho passàreu tan bé com jo... ja pujaré el vídeo quan el tinga (supose i espere que en breus).

3 comentaris:

Un tipo con boina ha dit...

Jo em vaig divertir prou al monòleg!

I tu diràs "per què escriu Javi en valencià ara?". Perquè tinc el valencià un poc oxidat i m'agradaria reprendre'l, mira tu.

I ara que ja està el blog de Critboig, espere que tornen les teues actualitzacions amb text teu (és que l'altre dia vaig estar llegint les entrades antigues).

HEIL, MEIN FÜHRER!

Simó Martí i Olmos ha dit...

Ei!!! Que totes les actualitzacions que faig el text és meu, eh?

el que passa és que ara, vullgues que no, reserve el meu geni per a coses com el programa de ràdio, les obre de teatre, el monòleg, la serie, les tontaes que fem en classe... de totes maneres en breus serà publicat un nou text que he d'escriure per al Fanzine del Campus de Gandia...
però sí, ja sé que el bloc últimament pa lo únic que el gaste és per a autopromoció, però bé...
espere que t'agradaren les entrades anteriors, tot i que jo les vaig llegir no fa molt i no m'agradaren massa (excepte unes poquetes)

Un tipo con boina ha dit...

No, si no dic que no siguen teues (que ja ho sé), el que dic es que siguen entrades que no siguen del programa de ràdio, sinò que siguen com la de "Visca el heavy metal", textos i tal.

També es veritat el que dius del programa, el teatre, la sèrie i demés. De totes maneres, HEXIGO MI SIMO GRATIX!!11!!