divendres, 19 de febrer del 2010

Açò Hi hauria Que Gravar-ho. El recopilatori

Després d'una llarga odisea pels oceans de l'humor i la paròdia (en realitat tampoc és tan llarga, només portem cinc programes), vos presentem el programa recopilatori amb els millors moments de la temporada... programa que hem fet per a presentar-lo a la Mostra, com ja vos hem informat anteriorment.
Sentim moltíssim no haver pogut deleitar els vostres exquisits oïts amb nous programes, però no ha estat culpa nostra: una inesperada fuga de gas ha deixat inhabilitat durant un temps l'estudi de ràdio on gravem el programa i, a més, se'ns ha acabat la llicència per a utilitzar-lo... però també portem bones notícies, i és que en breus, UPV-Radio (102.5 FM) emitirà el programa... això comporta a més d'un reconeixement a base de crèdits de lliure elecció, una renovació de la llicència i, per tant, nous programes (que esperem que comencen la setmana que ve o, com a molt, a l'altra)... de moment vos deixem aquest recopilatori que conté:

- Los Gonsales (el capítol eixe en que el fill se'n va a la guerra)
- Les notícies que ixen al final del diari i en lletra xicoteta (les del primer programa)
- El so de vaca patrocinat per Zombis Martínez
- Les entrevistes de cine, amb Yoda i Jordi Pujol
- La secció de rajar las series dedicada a Física o Química
- L'Actualitat (que molt actual ja no serà, però bé, les notícies eixes fan gràcia igual)

Tot açò arreplegaet i redecorat pel gran Josep.


PD: Esperem poder tornar prompte a la càrrega.

4 comentaris:

Un tipo con boina ha dit...

Simó, ¡ya no puedo poner comentarios mediante "Nombre/URL" en tu blog! ¿Pero esto qué es? ¡Censura! ¡Maldita sea! ¡Espero que todo vuelva a ser como antes!

Después de haberme desahogado, quisiera decir que me alegro mucho de que por fin os emitan... pero no os relajéis, ¡aún os queda mucho hasta ser más graciosos que Jiménez Losantos!

Simó Martí i Olmos ha dit...

ja ho sé, Javi... el que passa és que m'estaven unflant a comentaris spam... i he hagut de restringir els comentaris... vaig a tornar-ho a ficar com abans a veure si tot torna a funcionar com solia...

Jaime Grau ha dit...

tenim 5 programes i ja estem fent un programa recopilatori... te collons la cosa xD

Un tipo con boina ha dit...

Simó, es igual, vuelve a desactivar lo de Nombre/URL porque vuelves a tener spam :(