dijous, 14 de gener del 2010

Açò Hi Hauria que gravar-ho, torna per 2010

Després de la resaca nadalenca i dels dinars de família torna l'Açò Hi hauria Que Gravar-ho... el programa de ràdio que comença en la segona temporada, amb el retorn de Mario i de Raquel a la zona de micros... aquesta setmana tenim... (vamos, niñas, que lo traigo fresco):
- Los Gonsales (amb Víctor, Vicent i Raquel a les veus i Mario al teclat)
- L'Actualitat de Fran i Víctor (que comenten notícies que SÍ que són de veritat, al contrari del que molta gent puga pensar)
- Les notícies que ixen al final del diari i en lletra xicoteta (per part de Mario i Simó... supose que no caldrà especificar que aquestes notícies NO són de veritat...)
- El sò de vaca (aquesta setmana patrocinat pel Manual del Buen Dictador, un manual indispensable en casa de qualsevol persona amb ansiosa de totalitarisme).
- Les entrevistes de cine (amb Mario, Aitor i Vicent a les veus i Vicent al teclat)
- I la secció de rajar las series (amb Raquel, que torna després de quatre setmanes de descans, i Jaime, que si bé també fa quatre programes que no ix, sempre ha estat ahí darrere... a l'ombra)
- I el final que, com sempre, serà una cosa sense massa sentit.

Tot açò conduït per Vicent i empaquetat per Josep i Jaime (empaquetat vol dir que són els tècnics de sò... el que passa és que tampoc se m'acudia cap metàfora millor)

Ale, ahí queda:

6 comentaris:

Jaime Grau ha dit...

"hombra" du H? (en serio, no ho se xD)

Simó Martí i Olmos ha dit...

anem a fer com si açò no haguera passat...

Un tipo con boina ha dit...

El programa está padre, pero a mí el presentador me pone algo nervioso... Demasiado "alegre" para mi gusto, en mi opinión debería controlarse un poco.
Y que a cada sección diga lo sublime que ha sido queda un poco de autobombo. Que los oyentes juzguemos si ha sido genial o no, leche xD
Eso sí, me alegro de que hayan vuelto las voces norteamericanas. Aunque a Mariate se le trabe la lengua más que de costumbre. ¿Estaría de resaca por beber tanto viiiiiiski?

Pero vamos, que es mi opinión sólo.

Simó Martí i Olmos ha dit...

és la tercera vegada que escrius el mateix... que bé va el copiar-pegar, eh? de totes maneres saps, mi boinudo amigo, que la teua opinió es té en compte, com a mínim, en la nostra secció... més que res perquè a banda de tu no crec que hi haja ningú més amb un sentit de l'humor tan irrespectuós amb la humanitat en general

Un tipo con boina ha dit...

Hombre, Simó, ya sabes que yo jamás dejaría una entrada en tu blog sobre el Açò sin comentar...

Además, el evento es caduco, pero tu blog, al igual que el Tercer Reich, durará 1000 años (año arriba año abajo).

P.D.: A mí vuestra sección de noticias y las promociones es lo que más me gusta del programa, ya se lo dije a Mario. Probablemente porque sea la sección más ofensiva, eso ya no lo sé... Aunque se echa de menos algo de antisemitismo, pero supongo que eso ya te lo habrá dicho Mario, el muy ario.

Un tipo con boina ha dit...

Simó, que tu blog no se limite al Açò, ¡exigimos contenidos nuevos gratix!