diumenge, 13 de desembre del 2009

El Heavy Metal és fenomenal

I ací teniu el primer dels articles que he d'escriure per al fanzine "El periòdic sense guants", de Gandia.
Avís1: si no estudieu en Gandia és prou probable que aneu prou perduts al llegir açò
Avís2: No sé amb quina periodicitat apareixerà el fanzine aquest. El més probable és que siga cada quan els passe pels ous als qui l'organitzen.


A los hijos del Rock&Roll... bienvenidos. Encara que parega mentida, he estat una bona estona pensant en com començar açò, la veritat.

Primer que res em presentaré, me diuen Simó(podeu dir-me Simó directament, que hi ha confiança)... igual m'heu vist actuant en el grup de teatre Monminet... ja siga afaitant kiwis, fent de princesa o de Calatrava (això enguany, de moment)... "I sent de Monminet com és que escrius en el fanzine que fan els de Plataforma d'Estudiants? (vos preguntareu)... doncs és motl senzill, una amiga de Plataforma (s'han de tindre amics fins i tot en l'infern) em digué que volien fer un fanzine... i que si volia fer una secció d'humor...
- Però podré ficar punts suspensius?
- Clar...
- Encara que no tinguen ningun sentit?
- ...
- I podré clavar-me en els de Plataforma?
- Sí.
- Què passa? No tenen collons per censurar-me?
- (Silenci incòmode)
- Un silenci incòmode? Els punts suspensius molen més...
- ...

Ja ho sé. Desvarie.

Una nota: Per si hi ha algú llegint açò i no sap què és Monminet o no sap qui són els de Plataforma (si és així vas a estar prou perdut llegint açò), faré un xicotet aclariment: Quan estudies en Gandia, si t'agrada fer el ridícul i passar-ho bé, t'apuntes a Monminet... si el que vols és símplement fer el ridícul... pots apuntar-te a Plataforma.
Clar? No? És igual, continue. Esteu llegint açò i no sabeu què és un fanzine? Sort que estic jo ací: Un fanzine és com una revista però feta per gent amb rastes. Què pots trobar en un fanzine? Gent amb rastes (els de Plataforma) cagant-se en el capitalisme, en la religió, en l'autoritat opressora o en la manipulació inherent al sistema... en resum: és com Kilombo però sense cervesa.

Alguna cosa més? Igual sí. Igual alguna vegada parlen sobre el Canvi Climàtic... tot i que ara ja està com més passat de moda... perquè hi hagué una temporada que per a aquesta gent el Canvi Climàtic era com per als de dretes la immigració: la culpa de tots els mals de la humanitat. De fet jo he vist gent mesclar les dues coses... com la meua senyora avia... que patia el síndrome de Rosa Díez... que no s'aclaria molt bé si era de dretes o d'esquerres. Jo a la meua avia l'he escoltat dir: "tu diràs lo que vullgues, però des de que venen immgrants plou menos". La meua avia és així... però bé, ja en parlaré un altre dia, de la meua avia.

I ara, una vegada ja presentats i introduïts en el fantàstic món dels fanzines i de Plataforma, començaré amb la meua secció, que avui tindrà de nom "El Heavy Metal és fenomenal". Com? Què? Ja no em queda espai? Menuda merda!

5 comentaris:

Lorena ha dit...

jajajaja bona entrada! I este ditjous.. la BUHO! =) sort! o bueno.. merda! molta merda!

Simó Martí i Olmos ha dit...

uou!! moltes gràcies... la veritat és que tinc unes ganes de por!!!

Josep ha dit...

Açò que ha fet vostè frega el delicte.

Però frega amb dolçor.

Diana P. ha dit...

[si t'agrada fer el ridícul i passar-ho bé, t'apuntes a Monminet... si el que vols és símplement fer el ridícul... pots apuntar-te a Plataforma] Qué gran veritat, Senyoreta Poppins...

Alarcón ha dit...

El Heavy Metal no és TAN fenomenal.

Já!